Tuesday, November 11, 2014

Gatesc pentru bunici - campanie umanitara


La finalul lunii trecute, Luminita, o prietena bloggerita tare draga mie , desi ne-am intalnit de doar doua ori in ultimii patru ani, m-a sunat sa ma intrebe daca as vrea sa pun umarul la o campanie umanitara al care "parinte" este ea.  Nu am avut nevoie sa cunosc detaliile evenimentului, stiam ca daca vine de la ea trebuie sa spun da, si-apoi am simtit ca asta e momentul sa echilibrez cumva balanta acestui an in care am pierdut dar am si primit nesperat de mult.

Pe scurt, duminica, 30 noiembrie, eu si alte colege bloggerite vom fi ajutorii de bucatar ai lui Viorel Copolovici , cu alte cuvinte, el va gati cele peste 130 de portii pentru bunicii de la Complexul Social Floare Rosie, in timp ce noi vom toca temeinic zarzavaturi si il vom admira fascinate, incercand sa invatam si sa nu-l incurcam prea tare.

Lidl Romania a sarit in barca noastra si pune la dispozitia noastra ingredientele necesare pregatirii mesei si alte produse de folosinta indelungata care vor prinde tare bine centrului. Multumim!


Cat timp noi ne facem de cap prin bucatarie, bunicii vor fi rasfatati cu programul artistic al trupei de teatru Improvisneyland si cu un recital de vioara al lui Iustin Galea. Pai daca e bal, bal sa fie.

Dincolo de evenimentul propriu-zis, in care va spun ca s-a pus atata suflet ca n-are cum sa nu fie un succes, campania aceasta este una umanitara, asa ca beneficiem si de sprijinul Fundatiei Comunitare Bucuresti, care ne-a pus la dispozitie un numar de cont in care cu drag primim donatii ce vor fi folosite pentru a cumpara cele trebuincioase batranilor din centru . Delia a fost draguta si ne-a venit in ajutor cu Talcioc Urban, urmand a va da de veste in zilele urmatoare cu privire la o licitatie ce va avea loc in sprijinul centrului.


Pentru lamuriri, stiti unde ma gasiti, prima lavanda din par ,cum intri pe dreapta, raspund cu drag oricaror intrebari.
Pana atunci, va multumim si apreciem orice forma de ajutor (un share, o donatie, etc).„Campanie umanitară sprijinită în exclusivitate de Lidl Romania”

No comments:

Post a Comment